Vacancy Project Engineer -Senior Automation Engineer – Brussel


Organization

18 AUG ’22: Voor een van ‘s werelds grootste farmaceutische organisaties zijn we op zoek naar een Senior Automation Engineer. Bij deze organisatie wenden ze wetenschap en hun wereldwijde middelen aan om de mensen behandelingen te kunnen bieden die hun leven verlengen en beduidend verbeteren. Zij streven ernaar om de norm op het gebied van kwaliteit, veiligheid en toegevoegde waarde te bepalen.

Function

Iedere dag werkt de organisatie aan het welzijn, de preventie, de behandeling, en de genezing van de meest gevreesde ziekten van deze tijd te stimuleren. Daarnaast staat de organisatie continu in contact met zorgverleners, overheden en lokale organisaties om zo wereldwijd de toegang tot betrouwbare en betaalbare gezondheidszorg te ondersteunen en uit te breiden.

Binnen de organisatie wordt een nieuwe alarmmanagement strategie uitgerold waarbij alarmen worden gecategoriseerd volgens een nieuwe standaard. Deze nieuwe strategie zal zowel praktisch (machines aanpassen, software aanmaken) als theoretisch (procedures aanmaken, alarmen classificeren) uitgewerkt moeten worden. Als Alarm management Project Engineer binnen de Process Automation afdeling zal je takenpakket bestaan uit verschillende taken die ervoor moeten zorgen dat het Alarm Management Project wordt uitgerold:

  • Op zelfstandige basis overleg houden met een kernteam binnen de Automatiseringsafdeling. Dit team heeft als voornaamste doelstelling de strategie van het automatiseringsluik van de nieuwe alarmstrategie uit te tekenen;
  • Ondersteunen van PM67;
  • Intern of extern team aansturen/opvolgen om de strategie uit te werken in de praktijk;
  • Mede verantwoordelijk voor het koppelen van stand-alone equipment aan het netwerk van de organisatie. Hierbij zal je het team moeten aansturen wat hiervoor zal worden samengesteld;
  • Mede verantwoordelijk voor het aanvullen en aansturen van het team dat een softwarepakket zal moeten ontwikkelen.

Requirements

Gezien de plannen van deze organisatie met betrekking tot het innoveren en automatiseren van de site is het belangrijk dat je kennis en expertise meeneemt om de rol succesvol te kunnen vervullen. Het is van belang dat jijzeer gestructureerd te werk kunt gaan en heb jijgoede technical writer skills. Daarnaast bezit jij het volgende:

  • Industrieel of burgerlijk ingenieur met sterke interesse en kennis in software ontwikkeling en techniek;
  • Communicatiestijl aanpassen aan elk niveau van de organisatie;
  • Sterk analytisch vermogen;
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

Application

Bij interesse voor deze vacature, of vergelijkbare vacatures neem gerust contact op.

Adil Kaouass
Associate | Food, Feed & Plant (Sciences)

+31 6 13 23 05 07
+31 23 754 86 60
a.kaouass@qtcrecruitment.com