Vacancy Technical Application Manager – Rotterdam


Organization

Voor een unieke onderzoeksorganisatie die zowel sponsor en als CRO functioneert zijn wij op zoek naar een Technical Application Manager die het interessant vindt om alles omtrent ICT en ICT support onder handen te nemen. Wat deze organisatie en deze functie uniek maakt, is dat je beweegt binnen zowel de farma- alsmede de medical device wereld, wat soms betekent dat je in situaties komt waar nog geen regelgeving voor is geschreven. In die situaties moet je zeer flexibel zijn als persoon, als team en als professional om ervoor te zorgen dat het onderzoek zo kwalitatief mogelijk en ethisch verantwoordelijk wordt uitgevoerd. Je bent in wezen actief binnen een niche van een niche samen met een klein maar zeer ervaren team van drie andere IT collega’s. De cultuur is kenmerkend door zeer korte lijnen, informeel en voorbij dynamisch.

Function

Als Technical Application Manager ben je samen met 3 collega’s verantwoordelijk voor alle ICT ondersteuning in de organisatie. We verwachten dat je in staat bent om jouw rol zelfstandig in te vullen en dat je kennis en ervaring meebrengt. Het overnemen van taken van collega’s is voor jou vanzelfsprekend als je werkt in een klein team. Je zult in ieder geval elkaars back-up zijn. De nadruk van jouw functie ligt op het beheren van het netwerk, server en technisch applicatiebeheer van een aantal systemen, waaronder diverse beeldverwerkingssoftware. Je fungeert als intermediair tussen de applicatieprogrammeur en de gebruikers tijdens de installatie/release fase van software. Een ander belangrijk onderdeel is de 1e-lijns support binnen de organisatie (ca. 100 gebruikers). In die rol ben je aanspreekpunt voor onze medewerkers en klanten, geef je ondersteuning en los je ICT gerelateerde problemen op.

Requirements

De ideale kandidaat heeft een HBO werk- en denkniveau met minimaal vijf jaar werkervaring in technisch applicatiebeheer. Bij voorkeur heb je ook ervaring met 1e-lijns support.

Verder verwachten wij dat je het volgende meebrengt:

  • Kennis en ervaring met: Windows server systemen, Windows 7, Windows 10, virtualisatie en netwerken
  • Daarnaast zijn de volgende punten een pre: Microsoft Exchange 2016, Microsoft System Center Configuration Manager, Azure/Office365, VMware ESX, VMware Horizon, Trend Micro producten, Back-up en Storage
  • Je bent goed in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken
  • Je hebt de drive om problemen structureel op te lossen en om processen te verbeteren
  • Goed in staat om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen je vakgebied
  • Communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels

Offer

De organisatie is dynamisch met goede arbeidsvoorwaarden. Ze zijn gevestigd midden in het centrum van Rotterdam en daarom goed bereikbaar met zowel de auto als openbaar vervoer. Je komt hier terecht in een informele organisatie met een typisch Rotterdams mentaliteit. Verder kom je te werken in een jong team met betrokken collega’s.

De praktische punten:

  • Salaris tussen de €3800 en €4200 op basis van een 36-urige werkweek
  • Jaarcontract met de intentie tot een vaste aanstelling
  • Pensioenregeling

Application

Als je geïnteresseerd bent in deze baan, of in soortgelijke, neem dan gerust direct contact met mij op.

Aron Berhane
Senior Associate | Biotech & Pharma

+31 6 30 30 69 82
+31 23 754 86 60
a.berhane@qtcrecruitment.com